14 May 2011

AnniversaryNo posting yesterday, because Blogger was in read-only mode. Luckily, everything is back to normal today - the first anniversary of this blog!

I have been thinking hard in the last few weeks about what to do with this blog. I've had fun making photos every day, and secretly think that my photography skills have improved.

However, there hasn't been a lot of feedback here, which is demotivating - why publish photos on the net when no one sees them and comments on them? I will definitely keep on making photos but am still not sure if I will continue posting them here.

I would like to hear from you, dear reader. Do you think this blog should continue to exist, or is one year enough?

And for the record, my favourite photo of the past year is this one. Would love to hear if there is one that you think stood out.

Thanks,
Linda

7 comments:

Cathy said...

I have enjoyed seeing your photos, but confess to not commenting as much as I could. I have had similar thoughts to yourself about my photo blog - I wonder just who is looking at them ;-)
If you enjoy what you are doing, then keep on doing it.

Marja said...

Hoewel ik nog nooit commentaar bij een foto heb geplaatst, zou ik het toch jammer vinden als je met dit blog stopt. Het was voor mij natuurlijk een leuke verrassing om een foto van het huis van onze zoon en schoondochter te zien, dus die sprong er voor mij wel uit. Maar ook bij andere foto's heb ik vaak een glimlach op mijn gezicht, omdat je zo'n goed oog voor detail hebt (vind ik). Groetjes, Marja

Liesbeth Wessels said...

Oh Lynda, ik zie je foto's iedere dag en geniet ervan. Soms zie ik mooie structuren/beelden die bruikbaar zijn voor quilting en die inspireren. Ik zou het erg zonde vinden als je stopt. groeten van liesbeth

Astrid said...

Ik zeg ook ga door! Ik vind het leuk om naast jullie blogpostings je foto's te kijken vanwege je oog voor detail en inpirerende toewijding. Alleen reageer ik daar niet op inderdaad dus het is een inderdaad wat eenzijdig contact. Ik zou natuurlijk zelf ook een photo-blog kunnen opstarten zodat je ook wat plaatjes vanaf deze kant van de werled krijgt.... Is dat veel werk?

De Sierkip said...

Linda, gefeliciteerd met je 1- jarige blog en ik sluit me aan bij de vorige lezers, niet stoppen. Hoewel je het natuurlijk in eerste instantie niet moet doen voor een ander, maar omdat je er zelf lol in hebt. Ik reageer af en toe, lukt me niet elke dag te kijken, maar ik haal dan wel alle nieuwe foto's in. En ook ik vind ze vaak heel inspirerend. Door jouw blog ben ik begonnen op mijn eigen blog met Blokje Kleur en loop ik tegenwoordig bijna altijd met cameraatje op zak en zie veel meer om me heen dan voorheen, omdat je anders gaat kijken. Maar nogmaals, je moet er zelf voldoening uithalen, dat is het belangrijkste.

Groetjes, Simone

De Sierkip said...

En de mooiste foto voor mij... dat is moeilijk, het meest spreken mij de foto´s aan van de Queenslanders en de Traffic Signal boxen, eigenlijk heel gewone dingen, maar toch... En ik vind ook de natuurfoto´s prachtig! En de Pattern foto´s... kortom niet stoppen!

Elmar said...

Doorgaan natuurlijk... al zou ik het best begrijpen als je er gewoon te weinig tijd voor hebt. Een favoriet aanwijzen is lastig, maar deze gooit hoge ogen: http://4.bp.blogspot.com/-l2IqzwSb4Wk/TbaMTfjqo4I/AAAAAAAAHCc/ClFs3Q34wwM/s1600/20110427%2B053.JPG